Går nu att boka online! Brow Lift, Brow Lamination

Brow Lift, Brow Lamination är behandlingen som omskapar brynhårets riktning och formar dina bryn till en snygg och perfekt form. Den här behandlingen passar till dig som har tunna bryn och vill skapa en fylligare look, till dig som har ostyriga bryn och vill få dina bryn på plats eller för den som bara vill ha de där perfekt formade brynen. I den här behandlingen ingår permanent utav dina bryn, färgning i passande färg, formning och en vårdande keratinbehandling, styling och tips/råd för dina bryn. Behandlingen tar cirka en timme och är väldigt skön och behaglig.

Går endast att boka hos Lie.

Fördelarna med Brow Lift med keratinbehandling:

  • Få fylligare och välformade bryn 
  • Hållbart upp till 4-6 veckor 
  • Stärker och vårdar brynen med vitaminer och mineraler
  • Keratinet vårdar och stärker stråna

EFTERVÅRD:

Efter behandlingen ska du undvika smink, rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina bryn under 48 timmar. Du ska även försöka undvika att sova på dem och att träna under 48 timmar för bäst resultat. Borsta dagligen igenom brynen och applicera gärna keratinserum.