Lie & Karin öppnade Pipers Hudvård i Pipersgatan 30’s lokaler hösten 2017 och vi hade inte kunnat välja ett bättre ställe! Det är ett kreativt, peppande och stärkande gäng tjejer som alla driver sina egna företag vilket ger oss en unik sammanhållning.Redan efter år 1 blev Pipers Hudvård nominerade till Årets Salong på Sthlm Beauty Week, vi vann inte men det var en otrolig bekräftelse på vårt hårda arbete och en push framåt.

På Pipersgatan 30 hittar du även Stockholms bästa hårsalong som heter just Pipersgatan 30, där arbetar fem fantastiska frisörer Emma, Elin, Evelin, Ronja och Ingvild. Det är dessa tjejer som gör sitt bästa för att hjälpa er när ni vill boka tid och köpa produkter eller presentkort när Lie eller Karin inte är på plats.

Vår hudfilosofi

Alla hudterapeuter har en egen tanke och filosofi om hur man på bästa sätt ska uppnå god hudhälsa. Inget sätt är egentligen fel eftersom det finns en så stor variation av hudar att ta hand om. Därför gäller det för dig att testa vilken filosofi och hudterapeut som passar dig bäst. (Kontrollera att hudterapeuten är auktoriserad och medlem i SHR)

Vi tror på att respektera huden och bygga upp den från grunden med hjälp utav aktiva, vårdande ingredienser. Vi tror på försiktighet och tålamod.

En god hudhälsa kräver ett åtagande och kontinuitet men det ska inte behöva vara jobbigt. Våra rekommendationer utgår alltid från dina förutsättningar (ekonomiskt, hudmässigt, ork, tid mm) och dina mål.

Vi förespråkar ett holistiskt synsätt på hälsa och vårt mål är att stärka våra kunders självkänsla.

Har ni frågor till oss på Pipers Hudvård så kan ni kontakta oss på informationen nedan.

Välkomna till oss!

Viktig Bokningsinformation

Avbokning måste ske minst 24 tim innan avtalad tid annars debiteras fullt belopp. Avbokning kan göras via mail, vi svarar på mail ang avbokning alla dagar i veckan. Har du bokat online går det även bra att logga in med ditt användarnamn och avboka din tid.

24 timmarsregeln gäller även vid sjukdom, det är alltså bättre att boka om din tid redan när börjar känna dig sjuk. Vi är hårda på att inte utföra behandlingar vid sjukdom, detta pg.a att tillståndet kan förvärras samt att du utgör en smittorisk för oss. Kommer du till oss sjuk så kan det tyvärr bli så att vi nekar till behandling samt att du blir debiterad fullt belopp.

Vid oanmäld försening, mer än 15 min, förbehåller vi oss rätten att ta bort er tid samt debitera för uteblivet besök. Ring gärna till salongen, 08-120 589 89 om du blir sen.

Vi hoppas att ni respekterar våra avbokningsregler. Det är svårt för oss att kunna boka in en ny kund om avbokningen inte sker i god tid.

Adress

Pipersgatan 30
112 28 Stockholm