Välkommen till Pipers Hudvård

Hudvårdssalongen Pipers Hudvård hittar du på Pipersgatan 30 på Kungsholmen i Stockholm. Enklaste sättet att ta sig dit är att antingen åka till Rådhuset med blåa linjen eller att ta en liten promenad från Centralstationen.

Behandlingar med Cliniccare

Behandlingar med Cliniccare

Hemligheten bakom Cliniccare är blandningen av revolutionära ingredienser. Produkterna innehåller enbart ingredienser som har vetenskapligt stöd för en god hudhälsa.

Behandlingar för ansikte och kropp med Magic Pot

Behandlingar för ansikte och kropp med Magic Pot

Magic Pot erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle, Radiofrekvens, vakuum och Super LED- ljus. Vi kan arbeta i både ansikte och på kroppen och anpassa behandlingen efter dina önskemål och behov.

Botox & Fillers

Botox & Fillers

Vi har ett samarbete med Victoriakliniken för att kunna erbjuda er injektionsbehandlingar i toppklass. Alla behandlingar utförs av injektionssköterskor från Victoriakliniken.

Brow Lift, Brow Lamination

Brow Lift, Brow Lamination

Brow Lift, Brow Lamination är behandlingen som omskapar brynhårets riktning och formar dina bryn till en snygg och perfekt form.

Dual Injector

Dual Injector

Dual​ ​Injector​ ​är​ ​ett system​ ​som​ ​använder​ ​radiofrekvens​ ​(RF)​ ​och​ ​elektroporation. Radiofrekvensen​ ​ger en uppstramande effekt, det värmer upp vävnaden vilket sätter igång microcirkulationen, öppnar porerna och gör huden mer mottaglig för efterkommande produkter.

Frans & bryn

Frans & bryn

Frans- och brynfärg plus brynformning.

Hudkonsultation / Hudanalys

Hudkonsultation / Hudanalys

I tjänsten Hudterapeutens Val ingår en hudanalys där vi fastställer hudtyp och i vilket tillstånd huden är, vi går igenom din rutin och tittar på vilka ingredienser samt behandlingar som passar för din hud. Utifrån analysen gör vi sedan en behandling. Priset varierar och beror på vilken behandling vi gör.

Hudterapeutens val

Hudterapeutens val

Är du osäker på vilken behandling som skulle passa dig bäst så är detta alternativet du ska välja när du bokar din ansiktsbehandling. Efter en konsultation bestämmer vi tillsammans vad som passar dig utifrån hudtyp, hudtillstånd och ekonomi.

Lash Lift

Lash Lift

Elleebana One Shot Lash Lift är en skonsam behandling där vi böjer dina egna fransar. Resultatet ger ett stort lyft för ögat och fransarna får ett fylligare intryck.

Mesoduo

Mesoduo

Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar! Behandlingen förstärker, vitaliserar och återfuktar din hud effektivt. Uppkomsten av rynkor och åldersfläckar reduceras. Passar alla hudtyper och även gravida.

Microneedling

Microneedling

Microneedling stimulerar produktionen av kollagen och elastin samt stimulerar cellförnyelsen. Genom att sätta igång kroppens egna naturliga läkningsprocess återuppbygger huden sig själv till att bli tåligare, mjukare, jämnare och få en tightare struktur än innan behandlingen.

Milk Peel Dermaceutic

Milk Peel Dermaceutic

Milk Peel är en behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter. Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Den rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud.

Vita C Glow Boost

Vita C Glow Boost

C-vitamin stärker huden, hjälper den att stå emot miljöpåverkan och stimulerar kollagenproduktionen. Det har även en fin effekt på hudtonen, strukturen och ger en fin lyster.

kontakta oss

Adress

Pipersgatan 30
112 28 Stockholm