Välkommen till Pipers Hudvård

Hudvårdssalongen Pipers Hudvård hittar du på Pipersgatan 30 på Kungsholmen i Stockholm. Enklaste sättet att ta sig dit är att antingen åka till Rådhuset med blåa linjen eller att ta en liten promenad från Centralstationen.

Basic Care portömning

Basic Care portömning

Hemligheten bakom Cliniccare är blandningen av revolutionära ingredienser. Produkterna innehåller enbart ingredienser som har vetenskapligt stöd för en god hudhälsa.

Magic Pot, ansikte och kropp

Magic Pot, ansikte och kropp

Magic Pot erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle, Radiofrekvens, vakuum och Super LED- ljus. Vi kan arbeta i både ansikte och på kroppen och anpassa behandlingen efter dina önskemål och behov.

Botox & Fillers

Botox & Fillers

Vi har ett samarbete med Victoriakliniken för att kunna erbjuda er injektionsbehandlingar i toppklass. Alla behandlingar utförs av injektionssköterskor från Victoriakliniken.

Brow Lift

Brow Lift

Brow Lift är behandlingen som omskapar brynhårets riktning och formar dina bryn till en snygg och perfekt form.

Cliniccare Carboxy Terapi

Cliniccare Carboxy Terapi

Vid behandling med koldioxid ökar cirkulationen och vävnaden får ökad närings- och syretillförsel, detta stimulerar i sin tur kollagen och elastinproduktionen. Effekten blir en åtstramning av huden och även en grå och livlös hud får nytt liv och fin lyster.

Frans & bryn

Frans & bryn

Frans- och brynfärg plus brynformning.

Hudterapeutens val

Hudterapeutens val

Är du osäker på vilken behandling som skulle passa dig bäst så är detta alternativet du ska välja när du bokar din ansiktsbehandling. Efter en konsultation bestämmer vi tillsammans vad som passar dig utifrån hudtyp, hudtillstånd och ekonomi.

Lash Lift

Lash Lift

Elleebana One Shot Lash Lift är en skonsam behandling där vi böjer dina egna fransar. Resultatet ger ett stort lyft för ögat och fransarna får ett fylligare intryck.

Mesoduo

Mesoduo

Mesoduo gör att vi mekaniskt kan slussa ner näringsämnen djupare i huden med Cliniccare's specialprodukter för injektion. Näringsämnena från serumet tas effektivt upp i huden och förstärker, vitaliserar samt återfuktar på djupet. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar och kan även göras på gravida.

Microneedling

Microneedling

Microneedling stimulerar produktionen av kollagen och elastin samt stimulerar cellförnyelsen. Genom att sätta igång kroppens egna naturliga läkningsprocess återuppbygger huden sig själv till att bli tåligare, mjukare, jämnare och få en tightare struktur än innan behandlingen.

Kemisk Peeling Dermaceutic

Kemisk Peeling Dermaceutic

Milk Peel är en behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter. Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Den rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud.

Presentkort

Presentkort

Presentkort finns att köpa på salongen

Vita C Glow Boost

Vita C Glow Boost

C-vitamin stärker huden, hjälper den att stå emot miljöpåverkan och stimulerar kollagenproduktionen. Det har även en fin effekt på hudtonen, strukturen och ger en fin lyster.

kontakta oss

Adress

Pipersgatan 30
112 28 Stockholm