Välkommen till Pipers Hudvård

Hudvårdssalongen Pipers Hudvård hittar du på Pipersgatan 30 på Kungsholmen i Stockholm. Enklaste sättet att ta sig dit är att antingen åka till Rådhuset med blåa linjen eller att ta en liten promenad från Centralstationen.

Behandlingar med Cliniccare

Behandlingar med Cliniccare

Cliniccare är en professionell salongsprodukt som endast erbjuds på salonger, spa och kliniker med utbildade hudterapeuter, hudläkare och sjuksköterskor.

Behandlingar för ansikte och kropp med Magic Pot

Behandlingar för ansikte och kropp med Magic Pot

Magic Pot erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle, Radiofrekvens, vakuum och Super LED- ljus. Vi kan arbeta i både ansikte och på kroppen och anpassa behandlingen efter dina önskemål och behov.

Botox & Fillers

Botox & Fillers

Vi har ett samarbete med Victoriakliniken för att kunna erbjuda er injektionsbehandlingar i toppklass. Alla behandlingar utförs av injektionssköterskor från Victoriakliniken.

Dual Injector

Dual Injector

Dual​ ​Injector​ ​är​ ​ett system​ ​som​ ​använder​ ​radiofrekvens​ ​(RF)​ ​och​ ​elektroporation. Radiofrekvensen​ ​ger en uppstramande effekt, det värmer upp vävnaden vilket sätter igång microcirkulationen, öppnar porerna och gör huden mer mottaglig för efterkommande produkter.

Frans & bryn

Frans & bryn

Frans- och brynfärg plus brynformning.

Hudkonsultation / Hudanalys

Hudkonsultation / Hudanalys

I hudkonsultationen ingår en hudanalys där vi fastställer hudtyp och vilket tillstånd huden är i just där och då. Hudtillståndet påverkas av tex årstid, livsstil, miljö, stress, hormoner mm.

Hudterapeutens val

Hudterapeutens val

Är du osäker på vilken behandling som skulle passa dig bäst så är detta alternativet du ska välja när du bokar din ansiktsbehandling. Efter en konsultation bestämmer vi tillsammans vad som passar dig utifrån hudtyp, hudtillstånd och ekonomi.

Lash Lift

Lash Lift

Elleebana One Shot Lash Lift är en skonsam behandling där vi böjer dina egna fransar. Resultatet ger ett stort lyft för ögat och fransarna får ett fylligare intryck.

Microneedling

Microneedling

Microneedling stimulerar produktionen av kollagen och elastin samt stimulerar cellförnyelsen. Genom att sätta igång kroppens egna naturliga läkningsprocess återuppbygger huden sig själv till att bli tåligare, mjukare, jämnare och få en tightare struktur än innan behandlingen.

Milk Peel Dermaceutic

Milk Peel Dermaceutic

Milk Peel är en behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter. Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Den rengör och fräschar effektivt upp oren, trött och livlös hud.

Naturlig Facelift

Naturlig Facelift

Naturlig Facelift är en behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och ger ansiktsmusklerna ett riktigt lyft utan kirurgiska ingrepp. Behandlingen fördröjer åldrandeprocessen, skapar balans i energisystemet samt sänker djup avslappning vilket bidrar till att förbättra den allmänna hälsan.

kontakta oss

Address

Pipersgatan 30
112 28 Stockholm