Välkommen till Pipers Hudvård

Hudvårdssalongen Pipers Hudvård hittar du på Pipersgatan 30 på Kungsholmen i Stockholm. Enklaste sättet att ta sig dit är att antingen åka till Rådhuset med blåa linjen eller att ta en liten promenad från Centralstationen.

Magic Pot Skin Tightening, 60 min 1750:-

Magic Pot Skin Tightening, 60 min 1750:-

En kraftfull tighteningbehandling som passar alla hudtyper och ger ett omedelbart resultat. Behandlingen innehåller: rengöring, peeling, portömning med ultraljud, behandling av ansikte med radiofrekvens.

AHA/EGF Skinbooster, 60 min 1450:-

AHA/EGF Skinbooster, 60 min 1450:-

Efter rengöring och portömning med ultraljud masseras en blandning av 5 olika AHA syror, antioxidanter och tillväxtfaktorer (EGF) in i huden. Behandlingen avslutas med anpassad Cliniccare sheet-mask.

Cliniccare Carboxy Terapi, 60 min 1450:-

Cliniccare Carboxy Terapi, 60 min 1450:-

Vid behandling med koldioxid ökar cirkulationen och vävnaden får ökad närings- och syretillförsel, detta stimulerar i sin tur kollagen och elastinproduktionen. Effekten blir en åtstramning av huden och även en grå och livlös hud får nytt liv och fin lyster.

Microneedling, 60 min fr. 2050:-

Microneedling, 60 min fr. 2050:-

I Cliniccare Premium väljer vi en utav premiumbehandlingar Microneedling eller Magic Pot Deep Hydration. Här använder vi oss utav maskiner för att få ett mer kraftfullt resultat.

Fransar och bryn

Fransar och bryn

Lashlift, browlift, hybridbryn, frans och brynstyling

Hudterapeutens val

Hudterapeutens val

Är du osäker på vilken behandling som skulle passa dig bäst så är detta alternativet du ska välja när du bokar din ansiktsbehandling. Efter en konsultation bestämmer vi tillsammans vad som passar dig utifrån hudtyp, hudtillstånd och ekonomi.

Mesoduo Skinbooster, 60 min 1750:-

Mesoduo Skinbooster, 60 min 1750:-

Mesoduo gör att vi mekaniskt kan slussa ner näringsämnen djupare i huden. Näringsämnena från serumet tas effektivt upp i huden och förstärker, vitaliserar och ger en otrolig fuktboost. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar och kan även göras på gravida.

Presentkort

Presentkort

Presentkort finns att köpa på salongen eller via Boka Direkt

Cliniccare Peel, 60 min 1450:-

Cliniccare Peel, 60 min 1450:-

Kemisk Peeling anpassad efter hudtyp och hudtillstånd ink portömning med ultraljud och avslutande sheet-mask.

Basic Care, 60 min 1250:-

Basic Care, 60 min 1250:-

En klassisk ansiktsbehandling med portömning, massage och mask.

Pore Cleanse, 30min 950:-

Pore Cleanse, 30min 950:-

En kortare behandling för dig som vill gå lite oftare på portömning men inte vill göra en avancerad behandling vid varje besök.

Viktig Bokningsinformation

Avbokning måste ske minst 24 tim innan avtalad tid annars debiteras fullt belopp. Avbokning kan göras via mail, vi svarar på mail ang avbokning alla dagar i veckan. Har du bokat online går det även bra att logga in med ditt användarnamn och avboka din tid.

24 timmarsregeln gäller även vid sjukdom, det är alltså bättre att boka om din tid redan när börjar känna dig sjuk. Vi är hårda på att inte utföra behandlingar vid sjukdom, detta pg.a att tillståndet kan förvärras samt att du utgör en smittorisk för oss. Kommer du till oss sjuk så kan det tyvärr bli så att vi nekar till behandling samt att du blir debiterad fullt belopp.

Vid oanmäld försening, mer än 15 min, förbehåller vi oss rätten att ta bort er tid samt debitera för uteblivet besök. Ring gärna till salongen, 08-120 589 89 om du blir sen.

Vi hoppas att ni respekterar våra avbokningsregler. Det är svårt för oss att kunna boka in en ny kund om avbokningen inte sker i god tid.

Adress

Pipersgatan 30
112 28 Stockholm