Välkommen till Pipers Hudvård

Hudvårdssalongen Pipers Hudvård hittar du på Pipersgatan 30 på Kungsholmen i Stockholm. Enklaste sättet att ta sig dit är att antingen åka till Rådhuset med blåa linjen eller att ta en liten promenad från Centralstationen.

Basic Care

Basic Care

I Basic Care erbjuder vi en klassisk ansiktsbehandling med fokus på din huds tillstånd som ger djup återfuktning och stärker hudbarriären.

Magic Pot (RF,vakum,LED)

Magic Pot (RF,vakum,LED)

Radiofrekvensbehandlingar passar för dig som vill ha synliga resultat efter första behandlingen. Huden blir både slätare och finare! Behandlingen ger snabba synbara resultat och kan utföras året om på alla olika hudtyper.

Botox & Fillers

Botox & Fillers

Vi har ett samarbete med Victoriakliniken för att kunna erbjuda er injektionsbehandlingar i toppklass. Alla behandlingar utförs av injektionssköterskor från Victoriakliniken.

Brow Lift

Brow Lift

Brow Lift är behandlingen som omskapar brynhårets riktning och formar dina bryn till en snygg och perfekt form.

Cliniccare Carboxy Terapi

Cliniccare Carboxy Terapi

Vid behandling med koldioxid ökar cirkulationen och vävnaden får ökad närings- och syretillförsel, detta stimulerar i sin tur kollagen och elastinproduktionen. Effekten blir en åtstramning av huden och även en grå och livlös hud får nytt liv och fin lyster.

Frans & bryn

Frans & bryn

Frans- och brynfärg plus brynformning.

Hudterapeutens val

Hudterapeutens val

Är du osäker på vilken behandling som skulle passa dig bäst så är detta alternativet du ska välja när du bokar din ansiktsbehandling. Efter en konsultation bestämmer vi tillsammans vad som passar dig utifrån hudtyp, hudtillstånd och ekonomi.

Lash Lift

Lash Lift

Elleebana One Shot Lash Lift är en skonsam behandling där vi böjer dina egna fransar. Resultatet ger ett stort lyft för ögat och fransarna får ett fylligare intryck.

Mesoduo

Mesoduo

Mesoduo gör att vi mekaniskt kan slussa ner näringsämnen djupare i huden. Näringsämnena från serumet tas effektivt upp i huden och förstärker, vitaliserar och ger en otrolig fuktboost. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar och kan även göras på gravida.

Microneedling

Microneedling

Microneedling stimulerar produktionen av kollagen och elastin samt stimulerar cellförnyelsen. Genom att sätta igång kroppens egna naturliga läkningsprocess återuppbygger huden sig själv till att bli tåligare, mjukare, jämnare och få en tightare struktur än innan behandlingen.

Kemisk Peeling Dermaceutic

Kemisk Peeling Dermaceutic

Milk Peel är en behandling som ger lyster, jämnar ut hudtonen och jobbar på tilltäpptheter. Den rengör och fräschar effektivt upp trött och livlös hud.

Presentkort

Presentkort

Presentkort finns att köpa på salongen

Pure Peel

Pure Peel

Med en kombination av azelainsyra och salicylsyra passar detta en hud som lätt blir tilltäppt och inflammerad. Innehåller även mjölksyra och glykolsyra som fungerar synergistiskt genom att stimulera cellförnyelse och hudföryngring.

kontakta oss

Adress

Pipersgatan 30
112 28 Stockholm