Brow Lift, 45 min 900:-

Brow Lift är behandlingen som omskapar brynhårets riktning och formar dina bryn till en snygg och perfekt form. Den här behandlingen passar till dig som har tunna bryn och vill skapa en fylligare look, till dig som har ostyriga bryn och vill få dina bryn på plats eller för den som bara vill ha de där perfekt formade brynen.

I den här behandlingen ingår permanent utav dina bryn, färgning i passande färg, formning och en vårdande keratinbehandling.

Lash Lift + Brow Lift, 90 min 1600:- 

Kombobehandling med Lash Lift och Brow Lift.

 

Nu kan du äntligen få fantastiskt fluffiga, stylade Bryn med ett av det skonsammaste Brow Lift märkena på marknaden “By Bexter”

Märket By Bexter är ett Svenskt märke och omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut. Prisbelönt märke, 2018 & 2019 vann Elisabeth Bexter VM i Lash Lift och flera terapeuter och elever till Elisabeth världen över har vunnit och tävlat med By Bexter produkterna.

Fördelarna med Brow Lift med keratinbehandling:

  • Hållbart upp till 4-6 veckor 
  • Få fylligare och välformade bryn 
  • Stärker och vårdar brynen med vitaminer och mineraler
  • Keratinet vårdar och stärker stråna 

EFTERVÅRD:

Efter behandlingen ska du undvika smink, rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina bryn under 48 timmar. Du ska även försöka undvika att sova på dem och att träna under 48 timmar för bäst resultat. Borsta dagligen igenom brynen och applicera gärna keratinserum.