Browlift, 60 min 850:-

Browlift är behandlingen som omskapar brynhårets riktning och formar dina bryn till en snygg och perfekt form. Den här behandlingen passar till dig som har tunna bryn och vill skapa en fylligare look, till dig som har ostyriga bryn och vill få dina bryn på plats eller för den som bara vill ha de där perfekt formade brynen. I behandlingen ingår färgning i passande färg, formning och en vårdande keratinbehandling. Hållbarhet ca 4-6 veckor.

Eftervård:

Efter behandlingen ska du undvika smink, rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina bryn under 48 timmar. Du ska även försöka undvika att sova på dem och att träna under 48 timmar för bäst resultat. Borsta dagligen igenom brynen och applicera gärna keratinserum.

Lashlift

Lashlift är en skonsam behandling där vi böjer dina egna fransar. Resultatet ger ett stort lyft för ögat och fransarna får ett fylligare intryck. Behandlingen är semi-permanent och håller mellan 6-12 veckor beroende på din tillväxt av fransar samt skötsel. Vi rekommenderar ett återbesök efter ca 6-8 veckor.

  • Lashlift, 60 min 950:-
  • Lashlift + brynstyling, 60 min 1250:-
  • Lashlift + browlift, 90 min 1550:-
Att tänka på inför lashlift:

Kom gärna osminkad. Om du använder linser så kom gärna utan eller kom ihåg att ta ut dessa innan behandling. Färga inte fransarna innan behandlingen då färgen kommer försvinna p.g.a. permanentvätskorna, vi erbjuder färgning som tillägg i behandlingen för bästa resultat.

Eftervård:

Undvik att blöta fransarna med vatten närmsta 24-48 tim efter behandling då produkten måste få fäste, spola inte fransarna med varmt vatten på 48 tim. Undvik mascara och oljebaserade produkter i ögonområdet närmsta 24-48 tim efter behandling. Boka inte in någon fysisk aktivitet inom 24 tim efter behandling.

Frans och brynstyling, 45 min 550:-

Färgning av fransar och bryn samt formning av bryn.

Hybridbryn, 60 min 550:-

Detta är en hybrid mellan traditionell brynfärg och henna. Håller upp till 10 dagar på huden och ca 7 veckor på strået. Plus formning av bryn.