Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar!

Mesoduo gör att vi mekaniskt kan slussa ner näringsämnen djupare i huden med Cliniccare’s specialprodukter för injektion. Näringsämnena från serumet tas effektivt upp i huden och förstärker, vitaliserar samt återfuktar på djupet. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar och kan även göras på gravida.

Mesoduo Skinbooster, 60min 1750:-

Behöver du en riktigt fuktboost, då är detta behandlingen för dig! I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, portömning med ultraljud, applicering av anpassande ampuller och behandling av huden i 20 min med Mesoduo och avslutas med produkter anpassande till din hud.

Add-ons:
  • Fransfärg, 100:-
  • Brynfärg, inkl ansning, 100:-
  • Frans och brynfärg, inkl brynansning, 150:-

Tekniken är designad med säkerhet i åtanke och utvecklad för att mekaniskt tränga ned näringsämnen i huden. Mesoduo arbetar med tre teknologier som gemensamt slussar ned aktiva ingredienser i huden. Det är den första behandlingsapparaturen i världen som verkar med ett variabelt ultraljud mellan 1 000Hz – 40 000Hz för mekanisk påverkan på cellerna. Radiofrekvens (RF) värmer upp huden till ca: 35 grader för att öka genomsläppligheten och elasticiteten i huden.

För att sedan aktivt påverka cellen för penetration används Elektroporation. Elektroporation innebär att vi med variabel pulshastighet skjuter elpulser mot huden mellan -35V / +35V det orsakar poröppningar i cellernas membran, vilket de aktiva ingredienserna utnyttjar för effektiv penetration.

Vad kan behandlas?

Med hjälp av noggrant testade och utvalda ampuller kan man med denna teknik behandla olika typer av hudproblem, vilket gör det möjligt att skräddarsy behandlingen efter din huds specifika behov. Det som kan behandlas med MesoDuo är:

  • pigmenteringar
  • hud som behöver stramas upp och ”tightas” till
  • torr hud i behov av återfuktning och återhämtning

Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage.

Hur ser jag ut efter behandlingen?

Efter behandlingen kan du återgå till arbetet, träning eller andra aktiviteter. Det går bra att sminka sig direkt efter. Som mest kan man uppleva mild rodnad som försvinner efter 5-10 minuter.

Den gör heller inte huden solkänslig vilket innebär att det går utmärkt att göra Mesoduo året runt.

Huden ser mycket återfuktad ut och du får en fantastisk GLOW, den fungerar perfekt att göra innan en viktig tillställning.