Ansiktsbehandlingar Magic Pot

Radiofrekvensbehandlingar passar för dig som vill ha synliga resultat efter första behandlingen. Huden blir både slätare och finare! Behandlingen ger snabba synbara resultat och kan utföras året om på alla olika hudtyper. Behandlingarna bygger på radiofrekvens som är en smärtfri och icke-kirurgisk metod. Radiovågorna stimulerar kollagenet i huden. Effekten blir en direkt synlig uppstramning av huden men ger även en långsiktig positiv effekt på slapp hud och rynkor.

Magic Pot Deep Hydration, 50 min 1350:-

Fuktboost!

Efter rengöring och exfoliering använder vi radiofrekvensen från Magic Pot för att generera ner värme. Vi får en tightning effekt samt sätter igång microcirkulationen vilket gör huden mer mottaglig för efterföljande produkter. Med hjälp av elektroporation från Dual Injectorn slussar vi sedan ner hyaluronsyra och naturliga näringsämnen djupt ner i huden.

Resultatet av denna dunderkombination blir en hälsosam, återfuktad hud med mycket lyster.

Kur, Magic Pot Deep Hydration

3 behandlingar 3550:-

Hela kurpriset betalas vid första behandlingstillfället.

Magic Pot Facial Powerlift, 60min 1200:-

En kraftfull anti-age behandling som passar alla hudtyper och ger ett omedelbart resultat.

Behandlingen innehåller: grundrengöring, enzympeeling, AHA + EGF Skinbooster, lotion anpassad till din huds tillstånd i kombination med en skön och kraftfull radiofrekvens/vakuum/LED-behandling av ansikte, hals och käklinje. Behandlingen avslutas med produkter anpassade till din hud.

(För att uppnå bästa hållbarhet rekommenderas en kurbehandling, mellan 5-10 behandlingar beroende på din huds kondition)

Kur, Magic Pot Facial Powerlift

3 behandlingar 3100:-

Hela kurpriset betalas vid första behandlingstillfället.

Magic Pot Facial Vitalizing, 30 min 800:-

En kraftfull anti-age behandling som passar alla hudtyper. Detta är en ’Quick fix’ inför helgen! Behandlingen erbjuder ett omedelbart resultat.

Behandlingen innehåller: rengöring, mjukgörande lotion i kombination med en ljuvlig och kraftfull radiofrekvens/vakuum/LED-behandling av två områden i ansiktet. Behandlingen avslutas med produkter anpassade till din hud.

(För att uppnå bästa hållbarhet rekommenderas powerlift-behandlingen som en kurbehandling, mellan 5-10 behandlingar beroende på din huds kondition.)

Magic Pot Anti-age hals, käklinje och dekolletage, 30 min 700:-

Tips!

Till samtliga behandlingar kan du lägga till en eller fler utav våra Add-ons

Add-ons till Magic Pot

Portömning med Derma F+, 150:-

Djupgående kroppsmassage Magic Pot 10 min,  250:-

Frans och brynfärg, inkl brynansning, 250:-

Fransfärg, 150:-

Brynfärg, inkl brynansning, 150:-

Brynformning inkl färg 250:-

TILL BOKNING

16A67B44-1972-4BA5-BF31-1327F80827DC6AD3F1F2-8EDE-4649-B20B-CD235D480554

Magic Pot erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle, Radiofrekvens, vakuum och Super LED- ljus.

Vi kan arbeta i både ansikte och på kroppen och anpassa behandlingen efter dina önskemål och behov.

Radiofrekvens:

Med hjälp av radiovågor kan terapeuten på ett mycket kontrollerat sätt generera värme ned i huden som bidrar till att aktivera microcirkulationen. Microcirkulaionen har en mycket viktig funktion för att bidra till att behålla en frisk och vital hud. Radiovågorna stimulerar kollagenet i huden. Effekten blir en direkt synlig uppstramning av huden men ger även en långsiktig positiv effekt på slapp hud och rynkor.

Vakuum:

Genom att addera vakuum i Magic Pot-behandlingen, vilket kan liknas med en mycket avslappnande massage, ökar vi elasticiteten i huden och ökar både lymf- och blodcirkulationen. Detta ökar hudens struktur och vitalitet avsevärt.

Super LED:

Ljus har genom sina olika färger (våglängder) olika positiva effekter på hudens celler. I Magic Pot-behandlingen kan vi arbeta med ett blått ljus (470nm) som i vetenskapliga studier visat mycket positiva resultat på inflammatorisk hud. Tex acne, rosacea och andra inflammatoriska tillstånd.

Vi kan även välja att arbeta med rött ljus (640nm) som har en påverkan på fettceller och bidrar till att reducera fettcellerna storlek och innehåll.

Denna kombination gör Magic Pot till en utav de mest effektiva behandlingsmetoderna för att uppnå en mer vital och åtstramad hud.

• Förbättrad syresättning i huden

• Ökad elasticitet

• Ökad cirkulation

• Reduktion av linjer

• Djupgående bindvävsmassage

• Hudåtstramning