Mesoduo, Ny behandling på Pipers

Mesoduo är en ny smärtfri injektionsbehandling utan nålar!

Mesoduo gör att vi mekaniskt kan slussa ner näringsämnen djupare i huden med Cliniccare’s specialprodukter för injektion. Detta gör att näringsämnen effektivt tas upp i huden. Den här processen förstärker, vitaliserar och återfuktar din hud effektivt. Behandlingen reducerar uppkomsten av rynkor och åldersfläckar. Behandlingen är helt säker att använda på alla och passar alla hudtyper. Det är världens första moderna mesoterapeutiska apparat som inte kräver injektioner.

“Mesoduobehandlingen bjöd på en ”Åh-fan upplevelse” när jag lade före och efterbilden på behandlingen bredvid varandra. Kindknotorna är tillbaka.”

Läs Skönhetsredaktörernas blogginlägg om Mesoduo

Detta är en avancerad hudbehandling som även passar gravida!

Tekniken är designad med säkerhet i åtanke och utvecklad för att mekaniskt tränga ned näringsämnen i huden. Mesoduo arbetar med tre teknologier som gemensamt slussar ned aktiva ingredienser i huden. Det är den första behandlingsapparaturen i världen som verkar med ett variabelt ultraljud mellan 1 000Hz – 40 000Hz för mekanisk påverkan på cellerna. Radiofrekvens (RF) värmer upp huden till ca: 35 grader för att öka genomsläppligheten och elasticiteten i huden.

För att sedan aktivt påverka cellen för penetration används Elektroporation. Elektroporation innebär att vi med variabel pulshastighet skjuter elpulser mot huden mellan -35V / +35V det orsakar poröppningar i cellernas membran, vilket de aktiva ingredienserna utnyttjar för effektiv penetration.

VAD KAN BEHANDLAS?

Med hjälp av noggrant testade och utvalda ampuller kan man med denna teknik behandla olika typer av hudproblem, vilket gör det möjligt att skräddarsy behandlingen efter din huds specifika behov. Det som kan behandlas med Mesoduo är:

  • pigmenteringar
  • hud som behöver stramas upp och ”tightas” till
  • torr hud i behov av återfuktning och återhämtning

Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage.

HUR SER JAG UT EFTER BEHANDLINGEN?

Efter behandlingen kan du återgå till arbetet, träning eller andra aktiviteter. Det går bra att sminka sig direkt efter. Som mest kan man uppleva mild rodnad som försvinner efter 5-10 minuter. 

Den gör heller inte huden solkänslig vilket innebär att det går utmärkt att göra Mesoduo året runt. 

Huden ser mycket återfuktad ut och du får en fantastisk GLOW, den fungerar perfekt att göra innan en viktig tillställning.

Till bokning