Denna vår och sommar ser vi på Pipers fram emot en mer naturlig look med lättare och mer transparenta makeup-baser som låter din hud vara i fokus.

Bilder från Cosmopolitan.com

En stor trend för våren och sommaren 2018 är att huden ska se naturligt glossig, fräsch och återfuktad ut. Glöm tjocka makeupbaser, överdriven contouring a la Kardashians och mängder av puder. I allafall till vardags om man nu vill följa trenden.

Detta ställer förstås högre krav på hudvården. Du kommer att behöva en bra hudvårdsrutin och produkter med aktiva ingredienser som tillför det som din hud behöver för att må som bäst. Naturligtvis i kombination med regelbundna behandlingar.

En utav våra favoriter till våren och sommaren (eller alltid)

1DEB7953-14C6-4958-8D5A-048F3B4E2F95

Dermo Corrective Cream SPF 50++

Solskydd bör man ha varje dag, året om, inte bara sommartid. Cliniccare’s Dermo Corrective Cream är otroligt lätt trots sin höga solskyddsfaktor. Det är en multiprodukt som fungerar som en primer, lätt foundation och dagkräm.

Den passar alla hudtyper, även den fetare huden och täpper inte till porerna (ej komodogen) som andra krämer med hög solskyddsfaktor tenderar att göra. Med ett självjusterande pigment jämnar den ut hudtonen och genom sin höga andel aktiva ingredienser ger den många fördelar till huden.

  • Ljusar upp och jämnar ut hudtonen, minimerar synliga pigmenteringar, åldersfläckar, rodnader och missfärgningar
  • Förbättrad återfuktning
  • Uppstramande effekt som bidrar till att minska & förhindra synliga tecken på för tidigt åldrande
  • SPF 50 solskydd
  • Självjusterande pigment som ger en naturlig lyster
  • Lämplig för alla hudtyper. Perfekt även för den mest känsliga huden