Vita C Glow Boost, 60 min 1150:-

Behandlingen innehåller rengöring, peeling, portömning med ultraljud, AHA/EGF Skinbooster, C-vitaminmask som slussas djupare in i huden med hjälp utav Dual Injector (Radiofrekvens + elektroporation) behandlingen avslutas med ett c-vitaminserum och SPF el passande kräm

Add-ons 
  • Frans och brynfärg, inkl brynansning, 300:-
  • Fransfärg, 200:-
  • Brynfärg, inkl ansning, 200:-

 

C-vitamin eller askorbinsyra som det även heter är en antioxidant som hjälper till att skydda cellerna från angrepp av fria radikaler. Ett överskott av fria radikaler kan leda till en inre kemisk obalans (oxidativ stress) och sjukdomar i kropp och hud. 

Människokroppen kan till skillnad från de flesta djur inte producera c -vitamin, därför är vi beroende av att tillföra C-vitamin genom kosten eller produkter.

Vitaminet stärker huden, hjälper den att stå emot miljöpåverkan och stimulerar kollagenproduktionen. Det har även en fin effekt på hudtonen, strukturen och ger en fin lyster. 

Denna behandling kan man göra året om, man blir inte ljuskänslig. UV-strålning gör att C-vitaminmängden i huden minskar så om du regelbundet boostar med C-vitamin och använder SPF så får du ett bättre skydd mot den skadliga UV-strålningen.