Milk Peel Dermaceutic ansikte, 60min 1500:-

Milk Peel är en behandling som ger lyster, jämnar ut hudtonen och jobbar på tilltäpptheter. Den rengör och fräschar effektivt upp trött och livlös hud. Portömning och lugnande Sheet-mask ingår.

Kur, Milk Peel 4 behandlingar 5500:-

Hela kurpriset betalas vid första behandlingstillfället, kuren är giltig 6 månader. Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall.

Milk Peel kan

  • Återställa lyster till glåmig hud
  • Stimulera epidermis
  • Reglera oljig hud och förstorade porter
  • Förbättra fina linjer
  • Jämna ut hudtonen
  • Förbättra verkan från din dagliga hudvård

Aktiva Ingredienser

Glykolsyra, mjölksyra & salicylsyra – pH 1.9

Dermaceutic är utvecklat i Frankrike av ett team hudvårdsexperter (biokemister, hudläkare och estetiska kirurger) för att behandla olika hudproblem som tecken på åldrande, hyperpigmentering och acne.

Dermaceutic är ett av de första hudvårdsmärken att börja utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra. Sedan dess har de varit ledande inom cosmeceuticalindustrin när det gäller att upptäcka nya effektiva kombinationer av ingredienser inom estetisk dermatologi.

Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster. Alla kan hitta sin egen favorit ur Dermaceutics sortiment, även de som lider av akne och tilltäppt hud. Produkterna är skonsamma och är dessutom paraben- och doftfria.