Kroppsbehandlingar Magic Pot

Radiofrekvens/vakuum teknologi kan liknas med en ”våg” som vi sänder ner i musklerna. När den träffar vätska i kroppen så skapas värme. Det betyder att du med Magic Pot på några få minuter får en muskel att slappna av och tillåta dig att börja arbeta med att lösa upp alla de spänningar som finns i muskeln.

Magic Pot djupgående kroppsmassage, 30 min 600:-
Vi behandlar ett område med radiofrekvens/vakuum/LED som hjälper musklerna att slappna av och jobbar djupt med att lösgöra bindväven.
Med hjälp av Magic Pot kan vi jobba fyra gånger djupare och mer effektivt än manuell massage.

Resultaten av Magic pot behandlingar innebär:

-Tighteningeffekt
-Förbättrad struktur i bindväv
-Ökad lymfcirkulation —
-Ökad blodcirkulation —
-Minskad smärta i samband med arbete mot triggerpunkter och ömmande och svullna muskler
-—Snabbare resultat, kortare behandlingstid —
-Orörliga leder kan snabbt ”lösas” upp —

-Förbättring i hudstruktur, såsom cellulitbildningar

Tänk på:

Drick gärna extra vatten före och efter din behandling för att hjälpa kroppen på traven med att rensa ut slaggprodukter.

TILL BOKNING

 

16A67B44-1972-4BA5-BF31-1327F80827DC

6AD3F1F2-8EDE-4649-B20B-CD235D480554
Magic Pot erbjuder 3 moderna teknologier vid ett och samma behandlingstillfälle, Radiofrekvens, vakuum och Super LED- ljus.
Vi kan arbeta i både ansikte och på kroppen och anpassa behandlingen efter dina önskemål och behov.

Radiofrekvens:
Med hjälp av radiovågor kan terapeuten på ett mycket kontrollerat sätt generera värme ned i huden som bidrar till att aktivera microcirkulationen. Microcirkulaionen har en mycket viktig funktion för att bidra till att behålla en frisk och vital hud. RF genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när radiovågor tränger igenom vävnaden. När ett område värms upp i kroppen, sätts kroppens egna kylsystem igång-cirkulationen ökar – syre-och näringstillförseln ökar, ämnesomsättningen ökar, blockeringar i vävnad och muskler får hjälp att frigöras och kroppens egen läkningsförmåga ökar.

Vakuum:
Genom att addera vakuum i Magic Pot-behandlingen, vilket kan liknas med en mycket avslappnande massage, ökar vi elasticiteten i huden och ökar både lymf- och blodcirkulationen. Detta ökar hudens struktur och vitalitet avsevärt. RF i kombination med vakuum ger en effektiv bindvävsmassage samt ökar lymfflödet så att smärtreceptorerna transporteras bort snabbare.
Bindväven sitter som en kostym över muskulaturen och blir den för trång kan inte musklerna nå ut till sin fulla längd. En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet, cirkulation och välbefinnande.

Super LED:
Ljus har genom sina olika färger (våglängder) olika positiva effekter på hudens celler. I Magic Pot-behandlingen kan vi arbeta med ett blått ljus (470nm) som i vetenskapliga studier visat mycket positiva resultat på inflammatorisk hud. Tex acne, rosacea och andra inflammatoriska tillstånd.
Vi kan även välja att arbeta med rött ljus (640nm) som har en påverkan på fettceller och bidrar till att reducera fettcellerna storlek och innehåll.

Denna kombination gör Magic Pot till en utav de mest effektiva behandlingsmetoderna för att uppnå en mer vital och åtstramad hud.