VI HAR ÖPPNAT SALONGEN IGEN!

 

En utav våra mest populära tjänster är Hudterapeutens Val. Är du osäker på vilken behandling som passar din hud bäst så är det den tjänsten du ska välja när du bokar. Efter en konsultation och hudanalys bestämmer vi tillsammans behandling utifrån hudtyp, hudtillstånd och ekonomi. 

Microneedling är även en storfavorit hos oss! Microneedling stimulerar produktionen av kollagen och elastin samt stimulerar cellförnyelsen. Genom att sätta igång kroppens egna naturliga läkningsprocess återuppbygger huden sig själv till att bli tåligare, mjukare, jämnare och få en tightare struktur än innan behandlingen. Microneedling kan man göra året om, om man är ok med att inte vistas så mycket i solen och självklart använder hög solskyddsfaktor under läkningstiden.

Tycker man om att vistas i solen så är Mesoduo en perfekt behandling att göra under våren och sommaren. Mesoduo är en maskin som gör att vi kan slussa ner näringsämnen djupt ner i huden. Den här processen stärker, vitaliserar och återfuktar din hud effektivt. Behandlingen reducerar även uppkomsten av rynkor och åldersfläckar när den görs regelbundet. Till Mesoduobehandlingen kan man även lägga till olika add-ons, tex portömning med ultraljud (Derma F) 

Välkommen!