I en tid där socialt distansering kan påverka din möjlighet att komma till oss för behandling så kommer vi under en begränsad tid kunna erbjuda ett kit med produkter för en hemmabehandling som kan liknas med en härlig ansiktsbehandling hos oss på salongen. Samtidigt så fortsätter du stötta oss på salongen med ditt köp. Win-win?

I det här paketet har vi samlat en mix av fullsize produkter, testers och produkter som du under normala förhållanden enbart kan få hos oss på salongsbehandling.

Det finns 3 olika At-Home behandlingar att välja mellan.

  1. Behandling för maximal Glow & Lyster

  2. Behandling för känslig hud

  3. Behandling för spänst och mindre porer

Cliniccare

Så här gör du:

1) Rengör ansiktet ordentligt med Silky Cleansing foam. Du behöver ca storleken av en ärta i mängd produkt. Massera in på fuktig hud - glöm inte hals och dekolletage. Skölj med ljummet vatten och torka av huden efteråt.

2) På helt torr hud applicerar du en jämn mängd Instant Painless Peel (OBS! Det är viktigt att huden är helt torr). Låt produkten verka i ca 15-30 sekunder och börja sedan med cirkulära rörelser gnugga bort produkten från ansiktet och skölj av eventuella rester med vatten. Denna milda men effektiva enzympeeling är normalt sett en helt salongsexklusiv produkt som lämnar huden härligt mjuk och ren.

3) Ta 1-2 pump av X3M Liquid Moisturiser (Pure/Glow eller Refresh) i handen och applicera på ansikte och dekolletage.

4) Nu är det dags för mask. Öppna förpackningen och lägg på den härliga sheetmasken på ansiktet, dra ner lite av essencen på halsen och dekolletage (OBS! Spara förpackningen och den essence som finns kvar däri). Slappna sedan av med masken i ca 15-25 minuter, har du 25 minuter kommer din hud verkligen att tacka dig! Ta sedan av masken, vik ihop den och lägg tillbaka i förpackningen. I kylskåpet håller den sedan i ca en vecka, så du kan njuta av den fler gånger. Klappa in eventuella rester av produkten i huden.

5) Följ upp med 1-2 pump av X3M EGF Essence (Pure/Glow eller Refresh) i ansikte och dekolletage, efter detta följer Lip & Eye Renewal cream (tester i kitet) runt ögonen och läpparna, därefter Sun Shield Silky Cream (tester i kitet) om det är dagtid, eller din favoritkräm för natten - får vi föreslå X3M EGF Serum (Pure/Glow eller Refresh)