Vi välkomnar Dermaceutic till Pipers!

Vi har högva krav på hudvårdsprodukter och det är viktigt för oss att jobba med varumärken som vi verkligen älskar och tror på. Det var även viktigt att hitta ett märke som kompletterar vårat befintliga urval från Cliniccare, och det har vi nu gjort!

Från och med nu kan vi stolt erbjuda er peelings, retinol, c-vitaminprodukter med mera från Dermaceutic plus en ny behandling Milk Peel!

A381345E-E902-40C4-9570-6D86D7D950F6

Dermaceutic är utvecklat i Frankrike av ett team hudvårdsexperter (biokemister, hudläkare och estetiska kirurger) för att behandla olika hudproblem som tecken på åldrande, hyperpigmentering och acne.

Dermaceutic är ett av de första hudvårdsmärken att börja utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra. Sedan dess har de varit ledande inom cosmeceuticalindustrin när det gäller att upptäcka nya effektiva kombinationer av ingredienser inom estetisk dermatologi.

Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster. Alla kan hitta sin egen favorit ur Dermaceutics sortiment, även de som lider av akne eller tilltäppt hud. Produkterna är skonsamma och är dessutom paraben- och doftfria.

Vi kommer endast sälja dessa produkter på salongen (inte online) och de mest aktiva produkterna kommer endast kunna köpas efter en konsultation eller behandling. Detta är för att kunna säkerställa att de används korrekt och du kan vara trygg i att de är anpassade efter din hudtyp och tillstånd.

Vår förhoppning är att ni kunna hitta nya favoriter eller komplement till era nuvarande produkter.