PIPERS <3 MUSIKHJÄLPEN

Klicka här för att komma till auktionen!

EN DAG PÅ PIPERSGATAN 30 & PIPERS HUDVÅRD FÖR ALLAS RÄTT ATT FUNKA OLIKA.
FÖR 2 PERSONER (Stockholm)

Bli den som budar högst på denna auktion för att få en underbar dag hos oss på Pipersgatan 30 & Pipers Hudvård med någon du tycker om. Detta är även en perfekt julklapp att ge bort till någon som du vill skämma bort lite extra <3 **

Dagen börjar hos hårtjejerna Emma och Elin på Pipersgatan 30 där ni får en valfri klipp- och färgbehandling. Se bilder för inspiration ;)

Hudterapeuterna Lie och Karin på Pipers Hudvård ger er sedan en skön avslappnande ansiktsbehandling som avslutning på dagen, färgning av fransar och bryn kan även läggas till.

Som grädde på moset får ni även med er en goodiebag hem med hudvårdsprodukter från Cliniccare och hårvårdsprodukter från O&M!

Värde för hela dagen ca 5000:- per person

Pipersgatan 30 jobbar med märket O&M, Original Mineral, som är fria från onödiga kemikalier och skonsamma för håret. Olaplex adderas till alla färgbehandlingar för att garantera bästa möjliga kvalitet.

Pipersgatan30.se

Pipers Hudvård är en utav Cliniccares referenssalonger och jobbar endast med märket Cliniccare i sina behandlingar. Produkterna innehåller enbart ingredienser som har vetenskapligt stöd för en god hudhälsa.

Pipershudvard.com

Alla pengar från auktionen går givetvis oavkortat till Musikhjälpens insamling för allas rätt att funka olika. För att läsa mer om årets tema för musikhjälpen, schema, bössor osv följ denna länk: https://sverigesradio.se/musikhjalpen