Svenska hudvårdsmärket Cliniccare förstärker nu sin plats på den globala skönhetsmarknaden som ett av marknadens mest effektiva hudvårdsserier med en  uppdaterad och mer resultatinriktad hudvårdsserie.

Cliniccare X3M EGF.

Den nya X3M serien har ökat fokus på effektivitet genom att maximera mängderna aktiva ingredienser. De har även reducerat ingredienser som potentiellt kan orsaka reaktioner i huden. För dig som redan gillar Cliniccare så tror vi att du bara kommer bli än mer övertygad om dess förträfflighet, för dig som inte än upptäckt Cliniccare så finns du nu ännu fler anledningar att slå slag i saken.

Ny design.

Cliniccare har uppdaterat designen på hemvårdsseriernas produktförpackningar men  behåller samma namn (Refresh/Pure/Glow) och färgkod (röd/blå/grön) som innan. Man har även valt att numrera produkterna i den ordning som de mest fördelaktigt ska appliceras i ansiktet. Utöver allt detta så är Cliniccare först ut i världen med att delge på förpackningen vilka mängder aktiva ingredienser produkten är berikad med.

Nya priser.

En annan nyhet är att Cliniccare Sverige valt att sänka sina priser! (Detta är ett resultat av avskaffandet av Geoblockering som träder i kraft vid årsskiftet, läs mer här)

Klicka på länkarna nedan för att komma till butiken.

Rengöring:

Silky Foam Cleansing, 299:- 

Lip & Eye Make-up remover, 309:-

Ansiktsvatten/toner:

X3M EGF Refresh Liquid, 295:-

X3M EGF Pure Liquid, 295:-

X3M EGF Glow Liquid, 295:-

Essence:

X3M EGF Refresh Essence, 495:-

X3M EGF Pure Essence, 495:-

X3M EGF Glow Essence, 495:-

Serum: (används som dagkräm innan UV-skydd eller som nattkräm)

X3M EGF Refresh Serum, 495:-

X3M EGF Pure Serum, 495:-

X3M EGF Glow Serum, 495:-

Ögonkräm:

Lip & Eye Renewal Cream, 495:-

UV-skydd: (varje dag, året om!)

Sun Shield Silky Cream SPF 30, 390:-

Dermo Corrective Cream SPF 50++, 553:-