Behandlingsmeny Stockholm Beauty Week

Instant Glow, ca 20 min 250kr (ord. pris 495:-)

Denna snabba och effektiva behandling återfuktar huden, skapar vitalitet och ger ett ’instant glow’! :) Vi börjar med en grundrengöring av ansiktet (ögonmakeup kan sitta kvar om så önskas) sedan exfolierar vi huden med en enzympeeling som effektivt lyfter fram en ny, smidig och fräsch hud utan att irritera. Avslutningsvis appliceras en fuktgivande essence, ögonkräm och till sist Dermo Corrective Cream; en multifunktionell dagkräm som utöver hög SPF (50++) har självjusterande pigment som bl.a jämnar ut hudtonen, minskar rodnad och svullnad samt återfuktar på djupet.

Cliniccare Kemisk Peel, ca 20 min 350:- (ord. Pris 1500:-)

Denna unika och effektiva peel-behandling ger fantastiska resultat genom sin kombination av syror med anpassat pH-värde vilket ger behandlingar som kan skräddarsys för just dina behov. Vi rengör ansiktet och applicerar sedan en specialanpassad peelingmix utifrån din hudtyp, hudtillstånd och behov. Peelingen neutraliseras med Silky Skin Toner och behandlingen avslutas med ett fuktgivande essence, ögonkräm och Dermo Corrective Cream en multifunktionell dagkräm som utöver hög SPF (50++) har självjusterande pigment som bl.a jämnar ut hudtonen, minskar rodnad och svullnad samt återfuktar på djupet.

Magic Pot Facial Vitalizing, ca 20 min 350:- (ord. Pris 800:-)

Denna anti-agebehandling ger omedelbara resultat och passar perfekt som en quick-fix inför helgen. Vi börjar med en grundrengöring (ögonmakeup kan sitta kvar om så önskas) efter det lägger vi på en mjukgörande lotion med vilken vi arbetar igenom hela ansiktet med vår Magic Pot som ger en kraftfull radiofrekvens/vakuum/LED-massage. Behandlingen avslutas med Toner, ögonkräm och till sist Dermo Corrective Cream; en multifunktionell dagkräm som utöver hög SPF (50++) har självjusterande pigment som bl.a jämnar ut hudtonen, minskar rodnad och svullnad samt återfuktar på djupet.

(För ett mer bestående resultat bör man göra vår behandling Magic Pot Facial Powerlift som en kur hos oss på salongen)

Magic Pot hals och käklinje, ca 20 min 350:- (ord. Pris 700:-)

Denna behandling ger precis som Magic Pot Vitalizing omedelbara resultat men nu fokuserar vi enbart på halsen och käklinjen under hela behandlingen. Samlar du vätska under hakan eller känner du att en åtstramning av huden på halspartiet vore toppen? Då är det här behandlingen för dig! Vi startar med att rengöra området och med hjälp av en mjukgörande lotion arbetar vi metodiskt igenom området med Magic Pot som erbjuder kraftfull radiofrekvens/vakuum/LED-massage.

(För ett mer bestående resultat bör man göra denna behandling som en kur hos oss på salongen)

Deep Hydration, ca 20 min 350:- (ord. Pris 1350:- )

Denna behandling är djupt återfuktande, vi använder oss utav radiofrekvens och elektroporation från Dual Injector för att slussa ner återfuktande ingredienser i huden. Med hjälp utav denna teknik kan man tränga igenom det översta hudlagren för att fylla på med naturliga näringsämnen, återställa cellaktivitet samt främja hudens hälsa. Resultatet är en hälsosam hud med mycket lyster. Vi gör en grundrengöring och applicerar en fuktgivande essence som sedan slussas ner med hjälp av Dual Injector. Behandlingen avslutas med Silky Skin Toner, ögonkräm och till sist Dermo Corrective Cream; en multifunktionell dagkräm som utöver hög SPF (50++) har självjusterande pigment som bl.a jämnar ut hudtonen, minskar rodnad och svullnad samt återfuktar på djupet.

(Denna behandling heter Magic Pot Deep Hydration på salongen. Då använder vi oss av en starkare radiofrekvens från Magic Pot innan Dual Injector för ett ännu bättre resultat)

Behandlingarna går ej att boka i förväg utan endast på plats på mässan, först till kvarn ;)

Hoppas att vi ses där!