I denna behandling kombinerar vi radiofrekvens från Magic Pot tillsammans med elektroporation från Dual Injector för att ännu effektivare kunna slussa ner aktiva ingredienser djupt ner i huden.

Efter grundrengöring exfolierar vi huden med en enzympeeling för att få bort döda hudceller som kan göra att huden ser torr och ‘tråkig’ ut. Vi får en ren, klar hud som är mer mottaglig för behandlingen och de ingredienser vi slussar ner.

Med hjälp av radiofrekvens från Magic Pot kan vi på ett kontrollerat sätt generera värme huden som bidrar till öppning av porer, åtstramning av huden samt aktiverar mikrocirkulationen.

Därefter använder vi elektroporation tillsammans med hudprodukter som tränger igenom översta hudlagren och når ned till dermisnivå och hjälper till att fylla på naturliga näringsämnen, återställer cellaktivitet och främjar hudens hälsa. Resultatet är en hälsosam, vacker hud med mycket lyster.

Redan efter en behandling kan väsentlig förändring av hudens textur och kvalitet upplevas.